مشاوره تبلیغات مهدکودک و پیش دبستانی های تهران - ۷ روش تبلیغاتی و تاثیر هرکدام چگونه است؟

ما در این مطلب تمام روش های تبلیغات مهدکودک ها را خدمت شما عزیزان لیست کرده و تاثیر هرکدام روی خانواده ها را بررسی می کنیم. پس این مطلب را با این سوال شروع می کنیم که چه راه های برای معرفی مهدکودک خودمان را به خانواده ها هست و چطور می توانیم آن ها را برای ثبت نام در مهدکودک مجاب کنیم؟

برای مشاوره درباره روش های معرفی مهدکودک در گوگل از صفر تا صد با ما تماس بگیرید.

مهدکودک یک کسب و کار Local یا محلی هست که شبیه هیچ کسب و کاری (حتی مدرسه هم) نیست یعنی قسمت عمده ای کسانی که در مهدکودک شما ثبت نام می کنند از هم محلی ها هستند یا محل کارشان یا زندگی شان نزدیک مهدکودک هستند اما در مدارس (مخصوصا راهنمایی و دبیرستان) لزوما اینطور نیست.

نمودار پائین خروجی یک نظرسنجی است که جلوتر درباره آن صحبت خواهیم کرد.

مثل خانواده ها فکر کنیم: نظر سنجی سال ۱۳۹۷

در قدم اول باید مانند یک مادر / پدر فکر کنیم. ببینیم آن ها چه راه هایی را برای پیدا کردن یک مهدکودک انتخاب می کنند. ما در سال ۱۳۹۷ از نزدیک ۴۰۰ خانواده ای که فرزندشان را در مهدکودک ثبت نام کرده بودند، با نظر سنجی کردیم. این نظرسنجی فقط ۲ پرسش داشت که پرسش دوم با توجه به پاسخی که به پرسش اول داده می شد، تغییر می کرد. برای درک بهتر پرسشنامه پیشنهاد میکنیم اینجا کلیک کنید و پرسشنامه مربوطه را نیز مشاهده کنید.

پرسش اول: چگونه مهد کودک فعلی کودکتان را پیدا کرده اید؟

  • جستجو در اینترنت (۸۰ درصد)
  • از روش های دیگر به غیر از  اینترنت (۲۰ درصد)

از حدود ۴۰۰ نفری که در این نظرسنجی شرکت کرده اند، ۳۲۵ نفر (نزدیک ۸۰ درصد) پاسخ اول یعنی سرچ در اینترنت را انتخاب کرده اند و ۸۰ نفر (۲۰ درصد) روش های دیگر را برای پیدا کرده مهدکودک انتخاب کرده اند.

پرسش دوم برای ۳۲۵ نفر: چه عبارتی در گوگل سرچ کرده اید؟ پاسخ: مشخص شد که خانواده ها بیشتر عبارت هایی مانند "بهترین مهدکودک در {محله} / {منطقه}" را جستجو کرده اند.

پرسش دوم برای ۸۰ نفر: اما تقریبا ۸۰ نفری (۲۰ درصد) که روش هایی غیر از تبلیغ آنلاین را انتخاب کرده بودند، در پاسخ به پرسش دوم، لیست زیر استخراج شد.

  • تبلیغات دهان به دهان - ۳۵ درصد
  • قرارداد بین مهدکودک با محل کارشان (مثل بانک / بیمارستان) - ۲۵ درصد
  • اینستاگرام - ۲۰ درصد
  • دیدن تراکت، تابلو و بیلبورد مهدکودک - ۱۰ درصد
  • تبلیغات اس ام اس - کمتر از ۱۰ درصد

پس نمودار بدین صورت است.

به عنوان مدیر یک مهد کودک شما در حال حاضر با نگاه والدین از طریق یک نظرسنجی آشنا شده اید البته این نظرسنجی فقط روی ساکنین تهران انجام شده است و شما در اینجا مطمئن هستید برای تبلیغ مهدکودک، باید مانند یک مادر / پدر فکر کنید چون قسمت عمده ای از آن ها در گوگل جستجو می کنند پس شما نیز بایستی موضوع حضور در سرچ های گوگل را جدی بگیرید.

قبل از اینکه برویم مرحله بعدی پیشنهاد می کنم، نام محله یا منطقه خود را وارد کنید تا سیستم تمام جستجوهای والدین را به شما نشان دهد با کلیک روی هر لینک جستجو می توانید مثل یک مادر / پدر مهدکودک محله خود را پیدا کنید و در خلال این جستجو ببینید شما در چه وضعیتی قرار دارید.
 

مولفه های مهم ثبت نام در مهدکودک: نظرسنجی دوم سال ۱۳۹۷

تا بدینجا متوجه شدید که برای دیده شدن در فضای آنلاین چه جایگاه هایی باید قرار داشته باشید، برای مثال فرض کنید مادر / پدر در گوگل جستجویی انجام داده است و به لیستی از مهدکودک ها رسیده است که نام شما نیز در این لیست قرار گرفته است. چگونه باید تاثیرگذاری نام خودتان را بیشتر کنید و خودتان را در این لیست متمایز تر کنید؟ برای معرفی هرچه بیشتر یک مهدکودک، نیاز هست یک پروفایل مخصوص به خود داشته باشند. اما ساختار یک پروفایل بایستی چگونه باشد تا بیشترین تاثیر را روی خانواده ها بگذارد.

برای دریافت اینکه چه مولفه هایی تاثیرگذاری بیشتری روی خانواده ها دارند، نظرسنجی دیگری انجام دادیم. در سال ۹۷ ما نظرسنجی دوم را انجام دادیم و از خانواده ها پرسیدیم اگر لیستی از مهد کودک ها داشته باشید، چه مولفه هایی برای انتخاب و ثبت نام در آنجا برای شما مهم است. نتایج نظرسنجی بصورت زیر بود.

فضا و امکانات و قدمت مهدکودک (۳۰ درصد): خانواده ها در مراجعه حضوری ابتدا فضای مهدکودک، امکانات، بهداشت را بررسی می کنند. اگر ظاهر مهدکودک مناسب نباشد، احتمال اینکه از ثبت نام صرف نظر کنند بسیار زیاد هست و مشکل در فضا و امکانات حتی می تواند تاثیر قدمت، آموزش و مربیان مهدکودک را کاهش دهد.

سابقه، تحصیلات و شخصیت مدیر مهدکودک (۳۰ درصد): قسمت عمده ی خانواده ها مدیر مهدکودک را ملاک مهمی در ثبت نام فرزند خودشان می دانند آن ها بر این باورند که تسلط مدیر مهدکودک بر موضوع کودک در تمام بخش های مهدکودک تاثیرگذار هست و جلسه با مدیر مهدکودک را بسیار مهم می دانند.

روش آموزشی و تربیتی و کلاس ها در مهدکودک: سومین مولفه مهمی که خانواده ها مطرح کردند فلسفه و کلاس های مهدکودک و تاثیر هر کلاس بر کودکان است. آن ها علاقمند به دریافت بروشورهایی برای مشاهده لیست کلاس ها و تاثیر هرکدام بر کودکان هستند.

تجربه والدین از مهدکودک: در نهایت در مراجعه حضوری، خانواده تلاش می کنند از دیگر خانواده ها که ثبت نام کننده قدیمی هستند اطلاعاتی کسب کنند و از آنها رضایت شان را جویا شوند.

ساختار پروفایل یک مهدکودک

برای چیدمان ساختار پروفایل یک مهدکودک باید از مهم ترین مولفه ها برای خانواده ها شروع کرد.

در قسمت اول پروفایل چون اولین اولویت خانواده ها، فضای و امکانات مهدکودک هست، پروفایل با ۹ تصویر از کلاس ها و فضای مهدکودک آغاز می شود، البته هر مهدکودک می توانید بی نهایت گالری تصویر روی سایت های ما داشته باشد که در قسمت ششم پروفایل قابل مشاهده هست. قسمت سوم پروفایل، مهدکودک با یک پاراگراف توضیح درباره فلسفه و روش های آموزش و پرورش مهدکودک شروع می شود.

در قسمت چهارم انواده ها با مدیریت مهدکودک آشنا می شوند و یک فایل صوتی از مدیر مهدکودک تهیه می شود که دقیقا مشابه یک مکالمه حضوری با والدین، مدیر مهدکودک شروع به توضیح کامل مهدکودک می کند. جالب است بدانید، ۱۰۰ درصد خانواده ها این فایل های صوتی را گوش می کنند و بیش از ۵۰ درصد دانلود می کنند چون می توانند برای همسرشان و مادران دیگر در مهدکودک ها ارسال کنند.

در قسمت پنجم پروفایل با لیستی از کلاس های مهدکودک به همراه توضیح هر کلاس و تاثیر هرکدام برای تربیت کودکان آورده شده است.

قسمت ششم نیز لیستی از پرسش و پاسخ ها را مشاهده می کنید که به ریزترین نکات هر مهدکودک (درباره بهداشت، آموزش، ارتباط والدین با مهدکودک و ... ) می پردازد.

قسمت هفتم: هر مهدکودک امکان این را دارد که بی نهایت گالری تصاویر و ویدئو روی پروفایلش آپلود کند. آن ها می توانند تصاویر و ویدئوهایشان را برای ما ارسال کنند و ما روی پروفایل آن ها قرار می دهیم.

قسمت هشتم: تجربه والدین نیز بسیار به خانواده ها برای ثبت نام کمک می کند که این اتفاق در قسمت کامنت Comment یا بازخوردها اتفاق می افتند.

قسمت نهم: مهدکودک های مرتبط نیز در انتهای پروفایل هر مهدکودک نمایش داده می شود.

 

اما چرا بازخورد مهم هست؟

برای توضیح این مسئله نیاز به چند پرسش هست. تصور کنید شما می خواهید، محصول A و B را از سایتی مشابه دیجی کالا خریداری کنید. امتیاز محصول A کمتر از محصول B هست و کاربران ناراضی بیشتری دارد، شما کدام محصول را خریداری می کنید؟ 

فرض کنید می خواهید در یک دوره آموزشی ثبت نام کنید، وقتی بدانید در دوره های گذشته بیش از ۱۰۰ نفر در آن ثبت نام کرده اند، اطمینان بیشتری به آن دوره پیدا می کنید تا دوره ای که اولین بار هست در حال اجراست.

دقیقا همین مولفه درباره مهدکودک نیز صدق می کند، هرچقدر بازخورد مثبت خانواده ها به یک مهدکودک بیشتر باشد، خانواده هایی که قصد ثبت نام دارند، تمایل بیشتری به مراجعه حضوری پیدا می کنند.

تا بدینجا با ساختار یک پروفایل آشنا شدیم اما این پروفایل را چگونه باید به خانواده ها نمایش دهیم، در چه جایگاه ها و صفحاتی قرار دهیم.

در انتهای پروفایل نیز لیستی از گالری های تصاویر مهدکودک آورده می شود که تصاویر مناسبتی، عید ها، و … در آن ها هستند و یک مصاحبه کامل متنی با مدیر مهدکودک که به سوالات بسیاری پاسخ داده اند.

تا بدینجا بصورت کامل مرتب و درست پروفایل مهدکودک ایجاد شده است، اگر شخصی نام مهدکودک را سرچ کند میتواند این پروفایل را پیدا کند اما درباره کسانی که مهدکودک را نمیشناسند چطور؟ آیا راهی برای نمایش این پروفایل به آن ها هست؟ 

فرض کنید مهدکودک ایکس در بلوار کشاورز قرار دارد. کسانی که این مهدکودک را می شناسند با جستجوی (مهدکودک ایکس) در گوگل می توانند به این پروفایل برسند اما کسانی که هیچ مهدکودکی نمیشناسند و دنبال مهدکودک در بلوار کشاورز هستند چطور؟

برای پاسخ به این پرسش بایستی شبیه والدین فکر کنیم. پس بایستی از آن ها سوال کنیم تا با ساختار ذهنی آن ها آشنا شویم.

 

جایگاه های تبلیغاتی در سایت رادیوکودک

هر محله در سایت رادیوکودک یک صفحه مخصوص به خود را دارد که به ۳ بخش تقسیم می شود.

بخش اول: مهدکودک های ویژه همان محله که در تصویر پائین می توانید مهدکودک های ویژه سعادت آباد را مشاهده کنید. ترتیب نمایش مهدکودک ها در این صفحه با الگوریتمی هوشمند مدیریت می شود که در نهایت مهدکودک ها به تعداد مساوی در رتبه های اول قرار می گیرند.

بخش دوم: مهدکودک های ویژه همسایگی ها هست. چون احتمال دارد افرادی که در مرز همسایگی ها هستند، مایل به ثبت نام در محله های دیگر نیز باشند. ترتیب نمایش در این بخش هم براساس الگوریتم بالا در نظر گرفته می شود. بخش دوم به صفحه اضافه شده تا هم فاصله ای بین بخش اول و سوم ایجاد شود هم تجربه کاربری بهتری به خانواده های جویای مهدکودک بدهد.

بخش سوم: مهدکودک های غیر ویژه یا عادی در محله مربوطه که در اینجا سعادت آباد هست. 

چگونه باید تصویر گرفته شود و چه تصاویری روی خانواده ها تاثیر می گذارد.

نکته اول: شما بسیار مادرانی را دیده اید که در اولین جلسه مراجعه حضوری به مهدکودک، ابتدا اقدام به بررسی چشمی، بر انداز بزرگی فضا، مقدار نور، پاکیزگی محیط، امنیت فیزیکی و ... مهدکودک می کنند.

نکته دوم: البته که اینستاگرام در سال های اخیر بسیار بر روی کیفیت دیداری مادران تاثیرات مثبت داشته است و بیشتر باعث شده افراد به تصاویر گرایش بیشتری داشته باشند.

دو نکته بالا و هزاران نکته دیگر باعث می شود، قدم اول مادران در شناخت فضای مهدکودک از دیدن تصاویر آنجا شروع شود پس تصاویر ویژه برای معرفی مهدکودک بیش از هر زمان دیگری الان تاثیر گذاری بیشتری دارد.

حالا چه تصاویری مناسب هستند و چگونه باید گرفته شوند؟

  • تصاویری که وسعت مهدکودک را نشان دهد
  • تصاویری که حتما یک مربی در آن حضور داشته باشد
  • تصاویری که آزادی عمل کودکان را نشان دهد
  • تصاویری که حس شادمانی کودکان از بودن در مهدکودک را انتقال دهد
  • تصاویری که حس تمرکز و جدیت در انجام یک کار، یا تعامل بین کودکان در فضای مهدکودک را بدون اقرار نمایش دهد
  • هارمونی رنگ ها در تصاویر بسیار مهم هستند.
  • تصویر پورتره از کودکان

مهدکودک فرزندان برتر در یوسف آباد: پرتره چهره نشان دهنده شادی و خوشحالی کودک از حضور در مهدکودک، تصویر باورپذیر، غیر ساختگی و بداهه


مهدکودک فرزندان برتر در یوسف آباد: بازی های هدفمند با تمرکز بر بحث های درمانی کودکان دارای اختلال های لامسه، تمرکز کودک در حال انجام بازی


مهدکودک فرزندان برتر در یوسف آباد: شادی کودک، هارمونی رنگ ها، عکس بداهه، تصویر باورپذیر، غیر ساختگی و بداهه


مهدکودک فرزندان برتر در یوسف آباد: تمرکز کودک در انجام فعالیت مربوطه، امکانات مهدکودک

 


مهدکودک فرزندان برتر در یوسف آباد: تمرکز کودک در انجام فعالیت مربوطه، همراهی مربی، هارمونی رنگ ها و پرتره از چهره کودک، غیر ساختگی و بداهه


مهدکودک پارسانا در اصفهان: کودکان با جدیت در حال انجام فعالیت های شخصی و مربی نیز در کنار کودکان با صمیمت دیده می شود.

 


مهدکودک پارسانا در اصفهان: کودکان با جدیت در حال فعالیت های شخصی هستند، هارمونی رنگ زرد بسیار چشم نوازه و مربی در پس زمینه قابل مشاهده است.


مهدکودک پارسانا در اصفهان: کودکان و مربیان در حال فعالیت در پس زمینه تصویر و تصویر پورتره از یک کودک به همراه هارمونی رنگ های زرد


مهدکودک پارسانا در اصفهان: پورتره از کودکان


فضای بزرگ، نور مناسب، جذابیت های رنگی تصویر، مربی در گوشه ای از تصویر، هر کودک با تمرکز در حال انجام فعالیت مخصوص به خود


بزرگی فضا، نور مناسب اتاق، هارمونی رنگ ها با لباس های جذاب کودکان، تمرکزشون روی مربی و از همه مهم تر شادمانی کودکان


تاکید بر بزرگی و نور بسیار مناسب مهدکودک، ادوات و اسباب بازی های مختلف و تاکید تمیزی و بهداشت فضا


تاکید بر بهداشت دوران کرونا، تمرکز کودکان و راحتی شان در محیط مهدکودک


کودکان در حال تعامل با هم برای انجام یک بازی مشترک هستند، مربی در کنار بچه ها نشسته و تاثیر مثبت چهره خندان مربی بر روی تصویر


امکانات مهدکودک، هارمونی رنگ ها، نور مناسب مهدکودک


کودکان در حال تعامل با مربی خود، فوکوس تصویر بسیار زیباست


هوشمندی عکاس در ساخت این چنین تصویری


زیبایی فضای مهدکودک، هارمونی رنگ ها، نور مناسب اتاق ها، ادوات بازی کودکان


قدرت مربی برای جلب توجه کودکان، هارمونی رنگ ها، نور خوب تصویر

 

نمایش بازخورد های بیشتر

افزودن دیدگاه جدید

کاربر گرامی شماره تماس، ایمیل شما به هیچ عنوان روی وب سایت رادیوکودک نمایش داده نخواهد شد. اگر می خواهید نام شما نیز بصورت عمومی نمایش داده نشود از عبارت "ناشناس" استفاده نمائید. برای مشاهده بازخوردهای بیشتر در این قسمت کلیک کنید.

دسته بندی های ویژه